Jabuk
Kratke novice
> Touch Timers odštevalnik malo drugače
27.08.2014 | Napisal: Primoz78
Touch Timers je enostavna, a zelo uporabna aplikacija. Z njo imate na zaslonu hkrati več različnih odštevalnikov ali štoparic. Nastavite lahko poljubne intervale, ponovitve, prekinitve, alarme, imena in še veliko drugih opcij. Veliki, celozaslonski odštevalniki in štoparice v horizontalnem načinu. Enostaven, intuitiven in preprost uporabniški vmesnik.

-Ustvarite poljubne odštevalnike in štoparice
-Celozaslonski način
-Poljubni intervali, pavze in ponovitve
-Vmesni časi
-Poljubna imena in barve štoparci in odštevalnikov
-Minimalističen dizajn

Aplikacija je popolnoma brezplačna in je delo slovenskega razvijalca Žiga Porenta, katerga aplikacijo MotorLog smo vam predstavili že v mesecu marcu.

Povezava iTunes: Klik
Uradna spletna stran: Klik

> Smokio - elektronska cigareta komunicira s telefonom ...
28.07.2014 | Napisal: Jest
Mogoče se boste spraševali, zakaj pišemo o elektronskih cigaretah na našem portalu. Odgovor je preprost. Ker gre v konkretnem primeru za "pametno" elektronsko cigareto, ki preko modrozobe povezave komunicira s pametnim mobilnikom, ki ga poganja iOS ali Android OS.

Elektronske cigarete so vedno bolj priljubljena alternativa kajenju, saj nadomeščajo cigaretni dim s paro. To omogoča kadilcem, da ecigarete uporabljajo v prostorih, kjer so tobačne cigarete prepovedane. Zaradi naraščujoče popularnosti elektronskih cigaret, je na trgu veliko različnih modelov ecigaret.

Smokio je prva elektronska cigareta, ki uporablja Bluetooth 4.0 za povezavo z iOS ali Android napravami. Uporabnik si iz spleta prenese brezplačno aplikacijo, ki jo uporablja za spremljanje ključnih podatkov, kot tudi za upravljanje funkcij elektronske cigarete. Tako lahko uporabnik spremeni količino pare, ki jo ecigareta ustvari ob vsakem dimu ter spremlja stanje baterije.

Aplikacija uporabnikom omogoča, da natančno spremljajo kdaj kadijo, kje kadijo ter izračuna količinsko primerjavo s tobačnimi cigaretami, ki jih je uporabnik kadil pred tem. Na podlagi teh podatkov aplikacija uporabnikom prikaže koliko denarja so prihranili ter kakšen vpliv ima uporaba elektronskih cigaret na njihovo zdravje.

Zunaj aplikacije je Smokio precej običajna elektronska cigareta, ki uporablja etekočino in uparjalnik za ustvarjanje “dima”, ki ga uporabnik vdihne. Kompatibilna je z večino ego/510 uparjalnikov ter eTekočinami.

Več informacij boste našli tukaj >> www.v2cigarete.si/smokio> Freya – nova in učinkovita aplikacija za ženske na Kickstart
24.07.2014 | Napisal: Jest
Freya po skandinavski mitologiji predstavlja boginjo plodnosti. Danes pa je po Freyi prevzel ime edinstven koledar za spremljane menstrualnega cikla.

Freya omogoča spremljanje in poročanje o vašem menstrualnem ciklu. Na lep in izredno enostaven način sporoči o optimalnem času zanositve ali uporabi zaščite. Spremlja vas v času nosečnosti in šteje dni do rojstva.

• sporoča o optimalnem času zanositve ali uporabi zaščite
• šteje dni do rojstva vašega otroka
• nazorna in zabavna obvestila
• za ginekologa informativni podatki
• izračun dolžine menstrualnega cikla

Pomagajte skupini HedgeHog zbrati denarna sredstva za zagon s pomočjo spletnega portala Kickstarter in si zagotovite enkratno priložnost ob prejemu unikatnih nagrad. Nagrade so iz naravnih in okolju prijaznih materialov, saj želimo povrniti naravi njeno lepoto.

Povezava do projekta: Klik
Uradna spletna stran: Klik

> Monolyth
08.07.2014 | Napisal: Jest
Visoko tehnološko slovensko podjetje Entia d.o.o., specializirano za sisteme za avtomatizacijo doma začenja s crowdfunding kampanjo na platformi Indiegogo.com za izdelek Monolyth, ki vašo obstoječo klimatsko napravo naredi pametno. Monolyth preko internetne povezave nadzoruje vašo klimatsko napravo, z namenom optimizacije temperature in kakovosti zraka in posledično povečanjem vašega udobja in energijskih prihrankov.

Entia d.o.o., slovensko podjetje aktivno na področju razvoja, proizvodnje in implementacije produktov inteligentnega doma, je razvilo produkt, s pomočjo katerega naredite vašo obstoječo klimatsko napravo "pametno". "Potrošniki, ki uporabljajo sisteme centralnega ogrevanja in hlajenja v svojih domovih že imajo možnost, da uporabljajo pametne in energetsko učinkovite sisteme, medtem, ko so ostali uporabniki stenskih in okenskih klimatskih naprav precej omejeni pri upravljanju le teh." je dejal Mark Umberger, direktor podjetja Entia do.o.. "Večina klimatskih naprav nudi le osnovne funkcije. Tako na primer, preden zapustiš hišo, lahko le vklopite ali pustite prižgano klimatsko napravo ali pa poizkušate uporabiti nekatere osnovne funkcije za časovno programiranje, ki pa so precej neprijazne do uporabnika. V vsakem primeru pa nimate nadzora nad klimatsko napravo, po tem ko zapustite svoj dom," je zaključil.Monolyth – pametni upravljalec klimatskih naprav
Izdelek Monolyth je opremljen s številnimi senzorji, s pomočjo katerih zbira in analizira podatke iz okolja. Na osnovi pridobljenih podatkov se Monolyth ''nauči'' vaših življenskih navad in posledično optimizira vaše življenjsko okolje za večje udobje in manjšo porabo energije. Monolyth se upravlja preko brezžičnega omrežja WiFi s pomočjo iOS ali Android aplikacije za pametne telefone ali tablične računalnike.

Več >> KLIK
> iOS 8
03.06.2014 | Napisal: gpc17
Apple je na včerajšnji konferenci predstavil najnovejši iOS. Trenutno se ga da dobiti samo v Beta različici, za vse pa bo na voljo jeseni.

Več o novostih tukaj - Klik!
Zadnji odgovori v diskusijah
Poglej zadnje objave iPhone 5s/5c - Telekom Sl...
Ned 31. Avg 2014 11:12 | Akape
Poglej zadnje objave iPhone 6 - ugibanja
Ned 31. Avg 2014 11:05 | markulos2013
Poglej zadnje objave Povabila za Torrentleech
Ned 31. Avg 2014 11:03 | jani12345
Poglej zadnje objave iTunes Store (glasba in f...
Ned 31. Avg 2014 10:10 | Krco17
Poglej zadnje objave Medion Akoya
Sob 30. Avg 2014 22:45 | DeJc0
Poglej zadnje objave Odklep iphone 5
Sob 30. Avg 2014 22:02 | gpc17
Poglej zadnje objave SAP
Sob 30. Avg 2014 21:08 | Paco
Poglej zadnje objave iOS 7.1.2
Sob 30. Avg 2014 19:34 | markulos2013
Poglej zadnje objave iPhone 5 težave - take in...
Sob 30. Avg 2014 11:56 | teknoslo
Poglej zadnje objave Generična tipkovnica (nad...
Sob 30. Avg 2014 09:59 | Smush JR
Poglej zadnje objave Mac OS X Mavericks
Sob 30. Avg 2014 09:58 | DeJc0
Poglej zadnje objave Apple ID
Sob 30. Avg 2014 08:03 | PonyF1
Uporabne povezave
Kdo je z nami
Kdo je z nami Diskusije pregleduje 36 uporabnikov   [ A ]   [ M ]
Prijavljeni uporabniki: Doctor Satan, G0ld3nB0y, iDavid4, ivek3000, mravac, nonoin, robi07, sajmon84, shayba, xspeed
Naročite se na Jabuk.si RSS novice
Kdo je z nami Trenutno 0 uporabnikov klepeta    [ za klepet se moraš prijaviti ]
Stats Objavljenih 398010 prispevkov
12024 prijavljenih uporabnikov; zadnji registrirani je Angelman1 .
Največji obisk v številu in datumu: 387, dne Tor 10. Sep 2013 20:17
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani