Jabuk
Kratke novice
> Freya – nova in učinkovita aplikacija za ženske na Kickstart
24.07.2014 | Napisal: Jest
Freya po skandinavski mitologiji predstavlja boginjo plodnosti. Danes pa je po Freyi prevzel ime edinstven koledar za spremljane menstrualnega cikla.

Freya omogoča spremljanje in poročanje o vašem menstrualnem ciklu. Na lep in izredno enostaven način sporoči o optimalnem času zanositve ali uporabi zaščite. Spremlja vas v času nosečnosti in šteje dni do rojstva.

• sporoča o optimalnem času zanositve ali uporabi zaščite
• šteje dni do rojstva vašega otroka
• nazorna in zabavna obvestila
• za ginekologa informativni podatki
• izračun dolžine menstrualnega cikla

Pomagajte skupini HedgeHog zbrati denarna sredstva za zagon s pomočjo spletnega portala Kickstarter in si zagotovite enkratno priložnost ob prejemu unikatnih nagrad. Nagrade so iz naravnih in okolju prijaznih materialov, saj želimo povrniti naravi njeno lepoto.

Povezava do projekta: Klik
Uradna spletna stran: Klik

> Monolyth
08.07.2014 | Napisal: Jest
Visoko tehnološko slovensko podjetje Entia d.o.o., specializirano za sisteme za avtomatizacijo doma začenja s crowdfunding kampanjo na platformi Indiegogo.com za izdelek Monolyth, ki vašo obstoječo klimatsko napravo naredi pametno. Monolyth preko internetne povezave nadzoruje vašo klimatsko napravo, z namenom optimizacije temperature in kakovosti zraka in posledično povečanjem vašega udobja in energijskih prihrankov.

Entia d.o.o., slovensko podjetje aktivno na področju razvoja, proizvodnje in implementacije produktov inteligentnega doma, je razvilo produkt, s pomočjo katerega naredite vašo obstoječo klimatsko napravo "pametno". "Potrošniki, ki uporabljajo sisteme centralnega ogrevanja in hlajenja v svojih domovih že imajo možnost, da uporabljajo pametne in energetsko učinkovite sisteme, medtem, ko so ostali uporabniki stenskih in okenskih klimatskih naprav precej omejeni pri upravljanju le teh." je dejal Mark Umberger, direktor podjetja Entia do.o.. "Večina klimatskih naprav nudi le osnovne funkcije. Tako na primer, preden zapustiš hišo, lahko le vklopite ali pustite prižgano klimatsko napravo ali pa poizkušate uporabiti nekatere osnovne funkcije za časovno programiranje, ki pa so precej neprijazne do uporabnika. V vsakem primeru pa nimate nadzora nad klimatsko napravo, po tem ko zapustite svoj dom," je zaključil.Monolyth – pametni upravljalec klimatskih naprav
Izdelek Monolyth je opremljen s številnimi senzorji, s pomočjo katerih zbira in analizira podatke iz okolja. Na osnovi pridobljenih podatkov se Monolyth ''nauči'' vaših življenskih navad in posledično optimizira vaše življenjsko okolje za večje udobje in manjšo porabo energije. Monolyth se upravlja preko brezžičnega omrežja WiFi s pomočjo iOS ali Android aplikacije za pametne telefone ali tablične računalnike.

Več >> KLIK
> iOS 8
03.06.2014 | Napisal: gpc17
Apple je na včerajšnji konferenci predstavil najnovejši iOS. Trenutno se ga da dobiti samo v Beta različici, za vse pa bo na voljo jeseni.

Več o novostih tukaj - Klik!
> Tarok PRO in Tarok FREE
23.05.2014 | Napisal: Primoz78
Tarok je verjetno najbolj priljubljena igra z kartami med Slovenci. Bilo je le še vprašanje časa, kdaj se bo kakšen slovenski razvijalec opogumil in pripravil tarok za igranje na mobilnih napravah.

Razvijalec Blaž Merela vam predstavlja Tarok PRO in brezplačno verzijo Tarok FREE. Aplikacija je na voljo tako za iPhone kot tudi za iPad.

Brezplačna verzija je malenkost okrnjena in omogoča "samo" igranje preko Game centra z ostalimi igralci. PRO verzija pa omogoča tudi igranje proti umetni inteligenci in preko lokalnega Wi-Fi ali BlueTooth povezave. Tarok lahko igrate s 3 igralci, 4 igralci, ter tudi 2 igralcema (t.i. Napoleon).

Tarok PRO je na voljo v iTunes za ceno 2,99€.
Prikaz igranja Tarok PRO:


O igri Tarok PRO poteka že debata v našem forumu, kjer bomo tudi podelili kar nekaj kod za plačljivo verzijo!
> Redeem kode tudi za in-app purchase
16.05.2014 | Napisal: Primoz78
Po več letih, ko so pri Apple v App store uvedli in-app purchase so končno omogočili redeem kode tudi za slednje. Te kode bodo omogočale, da bomo uporabniki lahko brezplačno pridobili/odklenili dodatke v igrah in aplikacijah.

Kot prvi med ponudniki je podjetje Electronics arts (EA) za igro Real racing.

Trenutno bo redeem kode za in-app purchase možno uporabljati samo v US app store a v kratkem bo to omogočeno za vse države.

Vir: Modmyi
Zadnji odgovori v diskusijah
Poglej zadnje objave Skype za iPhone 2G
Pet 25. Jul 2014 12:55 | uriuri
Poglej zadnje objave OS X 10.10 Yosemite (Beta...
Pet 25. Jul 2014 12:51 | SmalJo
Poglej zadnje objave iWatch
Pet 25. Jul 2014 09:37 | codeguru
Poglej zadnje objave iPhone 5c
Pet 25. Jul 2014 08:57 | excalibur
Poglej zadnje objave Kateri zunanji monitor
Pet 25. Jul 2014 08:16 | No. 1
Poglej zadnje objave Hackintosh - Mac OS X na ...
Čet 24. Jul 2014 22:35 | Anddrej
Poglej zadnje objave Rumena tema
Čet 24. Jul 2014 21:13 | markulos2013
Poglej zadnje objave iOS 8.0 beta
Čet 24. Jul 2014 18:52 | markulos2013
Poglej zadnje objave iPhone 4/s težave - take ...
Čet 24. Jul 2014 15:39 | gasperxp
Poglej zadnje objave Namestitev Windows 7 na M...
Čet 24. Jul 2014 14:23 | tomazn
Poglej zadnje objave Katero banko predlagate?
Čet 24. Jul 2014 11:02 | jonatan1
Poglej zadnje objave Moteči zvok prihaja iz no...
Čet 24. Jul 2014 03:28 | TheoryX
Uporabne povezave
Kdo je z nami
Kdo je z nami Diskusije pregleduje 32 uporabnikov   [ A ]   [ M ]
Prijavljeni uporabniki: codeguru, Djklinc90, lost1, Renta, Sebo, sensei, sheky, uzhivach, vauhau
Naročite se na Jabuk.si RSS novice
Kdo je z nami Trenutno 0 uporabnikov klepeta    [ za klepet se moraš prijaviti ]
Stats Objavljenih 395950 prispevkov
11955 prijavljenih uporabnikov; zadnji registrirani je Strawberry45 .
Največji obisk v številu in datumu: 387, dne Tor 10. Sep 2013 20:17
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2014 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani